fbpx

AKUPUNKTUR BEHANDLING AV BIHULEBETENNELSE/SINUSITT

Bihulebetennelse er noe mange mennesker oppsøker oss akupunktører for. Plagen kan være av akutt eller kronisk art og oppstår gjerne i forbindelse med en vanlig forkjølelse, eller et allergisk utbrudd. Gravide kan også plages med bihulebetennelse og tett nese som følge av naturlig hevelse i neseslimhinnene under graviditeten.

Symptomer på bihulebetennelse

Typiske symptomer pasienten vil oppleve er smerter eller trykk over øynene, langs nesen eller kinnene. Smerten kan føles som trykkende eller som tannpine og blir ofte verre dersom en lener seg fremover. Slimet fra nesen kan være tykt og illeluktende. Noen har nedsatt allmenntilstand og feber.

Akupunktur, bihuleplager og bihulebetennelse

En akupunktør vil analysere tilstanden for å finne underliggende årsak, samt behandlingsprotokoll ut ifra kinesisk medisin. Behandlingen går ut på å dempe smerter, regulere immunforsvaret og øke sirkulasjon og drenering av væske. Vi vil også snakke om pasientens kosthold, enkelte matvarer og drikke er kjent for å forverre problemene og det er viktig å redusere inntak av disse. Andre matvarer kan bidra til å redusere plagene.

Priser:

Behandling
Pris
Beskrivelse
Førstekonsultasjon
650,- inkl.mva
Varer i ca 45-60 min
Påfølgende behandling
550,- inkl.mva
Behandling som gis etter førstekons. 40-45 min

* Fra 01.01.2022 ble vi akupunktører pålagt av myndighetene å legge til 25% i mva.
* Det er ingen tillegg i pris selv om det blir brukt laser, kopping eller moxa under samme behandling.
* Akupunkturbehandling faller dessverre ikke inn under trygderefusjonstordningen.

Avtalt time som ikke avbestilles innen rimelig tid (kl. 12 dagen før) vil bli fakturert.

Meny