fbpx

AKUPUNKTUR BEHANDLING AV LITE ENERGI/TRETTHET

Tretthet og følelsen av å ha lite energi kan ramme oss alle i perioder i løpet av livet. Enkelte ganger kan det føles forlokkende å fortsette å ligge i senga når klokka ringer. Andre føler at energien nærmest renner ut via føttene i løpet av dagen, bena blir rett og slett tunge å bære.
Det kan være mange årsaker til at man ikke føler seg uthvilt, eller har det overskuddet man ønsker. Noen ganger har man mangel på vitaminer eller mineraler, sånn som jern, og da spesielt hos kvinner. Hektisk livsstil med eller uten barn kan også være en årsak. En livsstil med for mye eller for lite trening, feil type trening, dårlig kosthold og mye stress kan også bidra i negativ retning.

Akupunktur vil kunne løse opp stagnasjoner og virker regulerende og styrkende på kroppens energigrunnlag.

Vi tar alltid en gjennomgang av livsstilsfaktorer, inkludert kosthold og bevegelse med våre pasienter som kommer for å få hjelp med sitt energinivå. Dette er viktig for å kunne gi gunstige råd og den beste veiledningen om hva som er hensiktsmessig for din tilstand.
NB: Det er viktig at pasienten først har vært hos sin lege og tatt de nødvendige blodprøver før evt. akupunktur behandlingen starter.

Priser:

Behandling
Pris
Beskrivelse
Førstekonsultasjon
650,- inkl.mva
Varer i ca 45-60 min
Påfølgende behandling
550,- inkl.mva
Behandling som gis etter førstekons. 40-45 min

* Fra 01.01.2022 ble vi akupunktører pålagt av myndighetene å legge til 25% i mva.
* Det er ingen tillegg i pris selv om det blir brukt laser, kopping eller moxa under samme behandling.
* Akupunkturbehandling faller dessverre ikke inn under trygderefusjonstordningen.

Avtalt time som ikke avbestilles innen rimelig tid (kl. 12 dagen før) vil bli fakturert.

Meny